Kalmarai ir krevetės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kalmarai ir krevetės

Kalmarai su krevetėmis - gurmaniškas patiekalas, kuris patiks visiems jūros gėrybių mėgėjams. Jis primena atostogas Viduržemio jūros kurorte, kur visada gausu jūros gėrybių. Įdaras būna labai sultingas. Į jį įeina geri ryžiai ir švelnios krevetės. Sultingumo įdarui taip pat suteikia svogūnai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Moliuskai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai ir krevetės Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką, aitriąją papriką, svogūną ir krevetes. Geriausia naudoti alyvuogių aliejų.

Žingsnis 2

Kalmarai ir krevetės Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite ryžius ir gerai išmaišykite. Nuimkite nuo kaitlentės.

Žingsnis 3

Kalmarai ir krevetės Žingsnis 3
Į įdarą įmuškite žalią kiaušinį, gerai išmaišykite. Gautu mišiniu pripildykite kalmarus ir jų galus sutvirtinkite iešmeliais arba dantų krapštukais.

Žingsnis 4

Kalmarai ir krevetės Žingsnis 4
Kalmarus pabarstykite pipirais ir druska. Kepkite iš visų pusių po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos