Langustinai su česnakais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Langustinai su česnakais receptas

Langustinai, dar vadinami norvegiškaisiais omarais arba skumbrėmis, laikomi delikatesu. Jie atrodo ir skoniu primena krevetes. Beje, jos ruošiamos taip pat kaip ir krevetės, tačiau yra švelnesnės ir skanesnės, todėl vadinamos patobulinta krevečių versija.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Langustinai su česnakais receptas Žingsnis 1
Atšildykite ir išvalykite langustinus, nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Langustinus galima kepti ir su kiautais, tačiau rekomenduojame juos nulupti.

Žingsnis 2

Langustinai su česnakais receptas Žingsnis 2
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi sudėkite langustinus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol viena pusė apskrus, tada apverskite, sudėkite česnaką ir kepkite, kol apskrus kita pusė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos