Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže

Siūlome jums paruošti išskirtinį ir skanų patiekalą, kurį galima valgyti vieną arba patiekti su makaronais ar ryžiais. Jam paruošti reikės tik 4 ingredientų - didelių tigrinių krevečių, česnako, grietinėlės ir žolelių. Visi jie puikiai dera tarpusavyje. Būtinai išbandykite.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką.

Žingsnis 2

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir žoleles. Gerai išmaišykite ir sudėkite nuluptas krevetes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 3
Patiekalą galima patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, maišyti kepti, įspūdingas receptas, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, Tėvo diena, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos