Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže

Siūlome jums paruošti išskirtinį ir skanų patiekalą, kurį galima valgyti vieną arba patiekti su makaronais ar ryžiais. Jam paruošti reikės tik 4 ingredientų - didelių tigrinių krevečių, česnako, grietinėlės ir žolelių. Visi jie puikiai dera tarpusavyje. Būtinai išbandykite.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką.

Žingsnis 2

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir žoleles. Gerai išmaišykite ir sudėkite nuluptas krevetes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Krevetės česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 3
Patiekalą galima patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos