Anakardžių keksiukai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-19

Anakardžių keksiukai receptas

Mažus anakardžių keksiukus galima valgyti su arbata užkandžiaujant arba patiekti prie šventinio stalo - jie tiks bet kokioje situacijoje. Riešutai padidina deserto kaloringumą ir maistinių medžiagų kiekį. Pavyzdžiui, anakardžiai yra kalio, magnio, fosforo, vitaminų E ir B1 šaltinis. Paruoškite su mumis subtilų sausainį su riešutais pagal paprastą receptą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
46 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 1
Paruoškite darbo vietą: vienoje vietoje surinkite visus keksiukams skirtus ingredientus. Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros. Sviestą iš šaldytuvo išimkite likus 30 minučių iki kepimo. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 2
Atskirkite baltymus nuo trynių. Kol kas atidėkite trynius į šalį, o baltymus supilkite į didelį dubenį ir plakite mikseriu arba trintuvu, kol taps purūs ir standūs. Supilkite cukrų ir vėl plakite. Tinkamai išplakti baltymai yra baltos spalvos ir stabilios struktūros - jie neskyla.

Žingsnis 3

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 3
Sudėkite trynius į baltymus ir atsargiai išmaišykite iš apačios į viršų.

Žingsnis 4

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 4
Paimkite kitą gilų dubenį, supilkite į jį pieną, suberkite sodą. Plakite plaktuvu, kol atsiras burbuliukų.

Žingsnis 5

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 5
Į pieną sudėkite kubeliais supjaustytą minkštą sviestą (taip jis greičiau ištirps) ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 6
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska. Pusę mišinio palaipsniui supilkite į dubenį su plaktais kiaušiniais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 7
Į dubenį su tešla supilkite pieno ir sviesto mišinį, tada suberkite likusią pusę miltų. Gatavoje tešloje neturi būti miltų ar sviesto gumulėlių.

Žingsnis 8

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 8
Keksiukų formeles dėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą ir paskirstykite į jas tešlą - maždaug iki vidurio, galite ir šiek tiek daugiau.

Žingsnis 9

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 9
Keksiukus kepkite 25 minutes 200 °C temperatūros orkaitėje. Patikrinkite, ar keksiukai iškepę, dantų krapštuku: jei jis išlenda sausas, keksiukai jau paruošti.

Žingsnis 10

Anakardžių keksiukai receptas Žingsnis 10
Patiekite keksiukus su riešutų pasta arba medumi, kad būtų dar skanesni.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos