Publikavimo data: 2025-08-17
Anakardžių pesto
Pesto, garsusis itališkas padažas, yra dievo dovana kiekvienai šeimininkei, jį galima valgyti užteptą ant duonos, jis puikiai dera su daugeliu virtų patiekalų, yra salotų padažų ir sudėtingų padažų dalis. Šis receptas nuo klasikinio skiriasi tuo, kad vietoj kedro riešutų naudojami anakardžių riešutai. Saldoko skonio anakardžiai yra labai kaloringi, juose gausu vitaminų ir jie suteikia pestui originalų skonį.
Žingsnis 1
Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies, sumažinkite kaitrą ir kepkite anakardžius, kol jie taps auksiniai. Apkepintus anakardžius ir parmezaną sumalkite trintuvu iki trupinių.
Žingsnis 2
Į atskirą dubenį sudėkite smulkintus anakardžius ir parmezaną, suberkite česnaką, alyvuogių aliejų ir išmaišykite.
Kategorijos