Anakardžių pesto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Anakardžių pesto

Pesto, garsusis itališkas padažas, yra dievo dovana kiekvienai šeimininkei, jį galima valgyti užteptą ant duonos, jis puikiai dera su daugeliu virtų patiekalų, yra salotų padažų ir sudėtingų padažų dalis. Šis receptas nuo klasikinio skiriasi tuo, kad vietoj kedro riešutų naudojami anakardžių riešutai. Saldoko skonio anakardžiai yra labai kaloringi, juose gausu vitaminų ir jie suteikia pestui originalų skonį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
586 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
53 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Anakardžių pesto Žingsnis 1
Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies, sumažinkite kaitrą ir kepkite anakardžius, kol jie taps auksiniai. Apkepintus anakardžius ir parmezaną sumalkite trintuvu iki trupinių.

Žingsnis 2

Anakardžių pesto Žingsnis 2
Į atskirą dubenį sudėkite smulkintus anakardžius ir parmezaną, suberkite česnaką, alyvuogių aliejų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos