Pesto Genovese padažas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pesto Genovese padažas.

"Pesto Genovese", arba Genujos pesto, yra italų gastronomijos klasika. Šio padažo tekstūra yra tiršta, bet švelni pasta, iš kurios sklinda nepakartojamas prieskoninių žolelių, surinktų iš daržo, skonis. Pesto Genovese" pavadintas Genujos miesto, kuriame buvo išrastas receptas, vardu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
500 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
48 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Pesto Genovese padažas. Žingsnis 1
Paruoškite Genovese pesto. Į maišytuvo indą sudėkite visus ingredientus: bazilikus, kedro riešutus, sūrius, česnaką, alyvuogių aliejų. Kruopščiai sumaišykite iki tyrės konsistencijos. Įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos