Itališkas pesto padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Itališkas pesto padažas

Išvertus pesto padažo pavadinimą iš italų kalbos, jis reiškia "maltas arba plaktas padažas". Iš tiesų pagal originalų receptą visus ingredientus pageidautina sumalti specialioje trintuvėje. Tačiau šiandien jį keičia smulkintuvai ir blenderiai. Beje, itališką pesto galima naudoti ne tik kaip padažą, bet ir tepti ant skrudintos duonos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Itališkas pesto padažas Žingsnis 1
Paruoškite itališką pesto. Bazilikų lapelius, parmezaną, česnaką, migdolus ir alyvuogių aliejų sudėkite į trintuvą. Sumaišykite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos