Pesto padažas su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pesto padažas su bazilikais

Klasikinis pesto su bazilikais yra mėgstamiausias italų padažas. Jie jį naudoja visur. Tai salotų (pvz., Caprese) padažas, mėsos ir žuvies padažas. Ką jau kalbėti apie bazilikų pesto derinimą su makaronais, ravioliais ir net picomis. Tradicinis "Pesto" yra žalios spalvos. Tačiau Italijoje yra vietų, kur jis ruošiamas pridėjus pomidorų. Dėl šio ingrediento padažas nusidažo raudonai. Tokia vieta yra Sicilija.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
324 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Pesto padažas su bazilikais Žingsnis 1
Paruoškite naminį bazilikų pesto. Į smulkintuvą sudėkite visus ingredientus: bazilikus, parmezaną, alyvuogių aliejų, česnaką, kedro riešutus, pomidorus. Kruopščiai išmaišykite. Bazilikų pesto turi būti tyrės konsistencijos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos