Pesto padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pesto padažas

Norint pasigaminti klasikinį pesto, reikia trintuvo. Tačiau šiandien italai leidžia naudoti ir modernesnius įrankius. Pavyzdžiui, blenderiu arba smulkintuvu. Pesto padažas puikus tuo, kad jame galite pakeisti bet kurį ingredientą, bet jis netaps prastesnis. Pavyzdžiui, vietoj žaliojo baziliko galite pabandyti naudoti raudonąjį baziliką.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
348 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pesto padažas Žingsnis 1
Paruoškite pesto padažą. Bazilikus, česnaką, tarkuotą parmezaną, kedro riešutus ir alyvuogių aliejų sudėkite į smulkintuvo indą. Visus ingredientus sumalkite iki pastos, kad pagamintumėte naminį pesto. Pabaigoje įberkite šiek tiek druskos ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos