Anakardžių riešutai su kokosų pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Anakardžių riešutai su kokosų pienu

Anakardžiai auginami 32 pasaulio šalyse. Šie riešutai mėgsta šiltą ir drėgną klimatą. Pirmą kartą šis medis buvo atrastas Brazilijoje, o vėliau eksportuotas į Pietų Afrikos žemyną. Anakardžius lengva auginti. Vienas riešutas vidutiniškai sveria apie 1,5 g. Anakardžių riešutai dedami į įvairius patiekalus, dažniau į desertus, bet taip pat ir į pagrindinius patiekalus: mėsą, žuvį, daržoves. Paruoškime anakardžių riešutus su brokoliais kokosų piene. Tai nepaprastas skonių ir tekstūrų derinys.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Anakardžių riešutai su kokosų pienu Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite žiedynais ir 3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Brokolius suberkite į jau verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Anakardžių riešutai su kokosų pienu Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų, nuolat maišydami kepkite anakardžius apie 5 minutes.

Žingsnis 3

Anakardžių riešutai su kokosų pienu Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje 5 min. pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, suberkite brokolius, išmaišykite ir palikite ant ugnies 2 min.

Žingsnis 4

Anakardžių riešutai su kokosų pienu Žingsnis 4
Dabar supilkite grietinėlę, kokosų pieną, klevų sirupą, įberkite druskos ir pipirų, troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos