Publikavimo data: 2025-08-20
Anakardžių riešutai su kokosų pienu
Anakardžiai auginami 32 pasaulio šalyse. Šie riešutai mėgsta šiltą ir drėgną klimatą. Pirmą kartą šis medis buvo atrastas Brazilijoje, o vėliau eksportuotas į Pietų Afrikos žemyną. Anakardžius lengva auginti. Vienas riešutas vidutiniškai sveria apie 1,5 g. Anakardžių riešutai dedami į įvairius patiekalus, dažniau į desertus, bet taip pat ir į pagrindinius patiekalus: mėsą, žuvį, daržoves. Paruoškime anakardžių riešutus su brokoliais kokosų piene. Tai nepaprastas skonių ir tekstūrų derinys.
Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite žiedynais ir 3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Brokolius suberkite į jau verdantį vandenį.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų, nuolat maišydami kepkite anakardžius apie 5 minutes.
Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje 5 min. pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, suberkite brokolius, išmaišykite ir palikite ant ugnies 2 min.
Žingsnis 4
Dabar supilkite grietinėlę, kokosų pieną, klevų sirupą, įberkite druskos ir pipirų, troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies dar 10 minučių.
Kategorijos