Publikavimo data: 2024-01-01
Suktinukai su varške Pekino kopūstuose receptas
Lengvi dietiniai suktinukai iš Pekino kopūstų ir varškės bus puikus užkandis, nepakenksiantis jūsų figūrai. Savo išvaizda jie primena įdarytus kopūstus arba dolmą, tik jų nereikia termiškai apdoroti ir paruošiami per kelias minutes. Toks patiekalas ypač patiks tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. O jei vietoj varškės į salotų lapus bus įvyniotas tofu sūrio įdaras, patiekalas taps vegetariškas.
Žingsnis 1
Atsargiai atskirkite 5 Pekino kopūstų lapus nuo šerdies. Nuplaukite krapus ir Pekino kopūstų lapus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiai sutarkuokite česnaką. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, krapus ir česnaką. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Nupjaukite kietąją Pekino kopūsto apačios dalį.
Žingsnis 5
Paimkite 1 Pekino kopūsto lapą ir ant jo krašto užtepkite 2 valgomuosius šaukštus varškės įdaro.
Žingsnis 6
Suvyniokite kaip dolmą ar balandį.
Žingsnis 7
Paruoštus suktinukus sudėkite į lėkštę, užpilkite grietine ir pabarstykite smulkintais krapais.
Kategorijos