Šis ananasų pyragas labai skanus. Rekomenduoju pabandyti jį pagaminti.
Žingsnis 1
Kiaušinius, cukrų, kepimo miltelius sumaišykite trintuvu.
Žingsnis 2
Suberkite miltus, dar kartą išmaišykite mikseriu.
Žingsnis 3
Kepimo formos dugną išklokite pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 4
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite į jį tešlą.
Žingsnis 5
Biskvitą kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 6
Išimkite sausainį iš orkaitės ir atvėsinkite.
Žingsnis 7
Išimkite biskvitą iš formos ir perpjaukite jį į dvi lygias dalis.
Žingsnis 8
Ananasų sultis užpilkite želė iš pakelio, palikite 20 minučių, tada pašildykite, atvėsinkite, užpilkite 100 g ananasų ir palikite sustingti.
Žingsnis 9
Vieną biskvito dalį dėkite į kepimo indo formą ant lėkštės, biskvitą aptepkite maskarponės sūriu.
Žingsnis 10
Ant maskarponės sūrio sudėkite 300 g ananasų.
Žingsnis 11
Ananasus aptepkite jogurtu.
Žingsnis 12
Ant viršaus uždėkite antrąją sausainio dalį.
Žingsnis 13
Biskvitą aptepkite maskarponės sūriu.
Žingsnis 14
Ant viršaus uždėkite želė ir ananasus.
Žingsnis 15
Išimkite kepimo formą iš pyrago.