Ananasų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ananasų skrebučiai

Skrebučiai su ananasais ir kumpiu yra vokiško greito maisto išradimas, kuris Vokietijoje jau seniai populiarus viešojo maitinimo įstaigose ir šeimininkių virtuvėse. Antrasis patiekalo pavadinimas - havajietiški skrebučiai. Pasibaigus Antrajam pasauliniam karui, amerikiečiai šį receptą perėmė iš vokiečių. Pastarieji skrebučius ruošia su konservuotais ananasais, pirmieji - su šviežiais. Jei nėra kumpio, jį galima pakeisti virta dešra.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Ananasų skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Iškepusią duoną dėkite ant kepimo popieriaus kepimo skardoje. Dėkite į orkaitę 3-5 minutėms.

Žingsnis 2

Ananasų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite skrudintą duoną majonezu ir česnaku. Ant viršaus uždėkite kumpio, ananasų ir sūrio griežinėlių. Dėkite skrebučių skardą į orkaitę dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos