Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi

Anglai garsėja savo meile arbatai, tačiau koks arbatos vakarėlis be deserto? Skanus ir subtilus sultonų keksiukas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Patiekite tokią tradicinę anglišką bandelę šventiniam stalui, visi svečiai įvertins jūsų kulinarinius sugebėjimus. Keksas gaunasi labai minkštas, tiesiog tirpsta burnoje. Dėl sultenių ir cukraus pudros derinio patiekalas bus dar gardesnis. Šis keksas turi ypatingą skonį, nes recepte naudojamas cukranendrių cukrus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
397 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi Žingsnis 1
Sviestą supjaustykite mažais kubeliais ir išsukite su cukrumi. Naudokite mikserį.

Žingsnis 2

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi Žingsnis 2
Į kreminę masę po vieną įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 3

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi Žingsnis 3
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir krakmolu ir dar kartą persijokite. Įmaišykite pusę miltų į tešlą, kruopščiai išmaišykite ir tada įmaišykite kitą pusę miltų. Tešla turi būti be gumulėlių.

Žingsnis 4

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi Žingsnis 4
Išimkite ir nusausinkite sultenes. Sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi Žingsnis 5
Ištepkite formą aliejumi ir perkelkite tešlą. Švelniai išlyginkite viršų.

Žingsnis 6

Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 70-75 minutes. Kai keksas paruduos, mediniu pagaliuku patikrinkite, ar jis paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos