Publikavimo data: 2025-08-18
Angliška bandelė su cukranendrių cukrumi
Anglai garsėja savo meile arbatai, tačiau koks arbatos vakarėlis be deserto? Skanus ir subtilus sultonų keksiukas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Patiekite tokią tradicinę anglišką bandelę šventiniam stalui, visi svečiai įvertins jūsų kulinarinius sugebėjimus. Keksas gaunasi labai minkštas, tiesiog tirpsta burnoje. Dėl sultenių ir cukraus pudros derinio patiekalas bus dar gardesnis. Šis keksas turi ypatingą skonį, nes recepte naudojamas cukranendrių cukrus.
Žingsnis 1
Sviestą supjaustykite mažais kubeliais ir išsukite su cukrumi. Naudokite mikserį.
Žingsnis 2
Į kreminę masę po vieną įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 3
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir krakmolu ir dar kartą persijokite. Įmaišykite pusę miltų į tešlą, kruopščiai išmaišykite ir tada įmaišykite kitą pusę miltų. Tešla turi būti be gumulėlių.
Žingsnis 4
Išimkite ir nusausinkite sultenes. Sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Ištepkite formą aliejumi ir perkelkite tešlą. Švelniai išlyginkite viršų.
Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 70-75 minutes. Kai keksas paruduos, mediniu pagaliuku patikrinkite, ar jis paruoštas.
Kategorijos