Publikavimo data: 2024-09-17
Angliški keksiukai su kondensuotu pienu
Pagal šį receptą koldūnai būna minkšti ir orūs. Saikingai saldūs, jie tiesiog tirpsta burnoje. Juos labai tinka patiekti prie arbatos.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su kondensuotu pienu.
Žingsnis 2
Suberkite kepimo miltelius ir palaipsniui supilkite miltus, išminkydami standžią tešlą.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutulį, uždenkite jį rankšluosčiu ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite iki 1,5 cm storio ir iš jos išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių dideliame kiekyje įkaitinto aliejaus, po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos