Publikavimo data: 2024-01-04
Sūrio pyragaičiai receptas
Varškės keksiukai gaminami iš labai paprastos tešlos. Ji yra lengva ir oro net be mielių, o išmaišoma vos per 10 minučių. Aukso spalvos pluta ir neutralus skonis patiks tiems, kurie mėgsta derinti kepinius su įvairiais įdarais. Paruoškite varškės keksiukus pusryčiams arba patiekite kaip desertą. Karšti ar šalti, jie bus gardus jūsų dienos priedas.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus, kaip aprašyta recepte. Miltus persijokite per sietelį, kad juose atsirastų deguonies.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: dubenyje sumaišykite miltus, varškę, kiaušinį, cukrų ir kepimo miltelius.
Žingsnis 3
Geriausia ingredientus maišyti mikseriu, bet galite naudoti ir šakutę.
Žingsnis 4
Suformuokite nedidelius ritinėlius ir lengvai apvoliokite juos miltuose. Pabarstykite rankas miltais, kad tešla neliptų prie rankų.
Žingsnis 5
Įkaitinkite gilią keptuvę arba keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite koldūnus po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps traškūs ir auksiniai.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami papuoškite keksiukus mėtų lapeliais ir cukraus pudra. Viskas paruošta. Mėgaukitės.
Kategorijos