Publikavimo data: 2024-05-19
Kepti koldūnai
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį pieną. Įmuškite vieną vištos kiaušinį, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį suberkite miltus ir sodą. Užminkykite elastingą tešlą ir palikite ją 15 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 1 cm storio tešlą.
Žingsnis 4
Naudodamiesi formelėmis arba apskritimu išpjaukite koldūnų ruošinius.
Žingsnis 5
Paimkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Dėkite į aliejų koldūnus ir kepkite juos iš abiejų pusių pakaitomis, kol taps auksinės spalvos. Paruošta!
Žingsnis 6
Padėkite keksiukus ant popierinio rankšluosčio. Tai turėtų sugerti aliejaus perteklių po kepimo. Iškepti koldūnai paruošti!
Kategorijos