Kepti koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kepti koldūnai

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti koldūnai Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį pieną. Įmuškite vieną vištos kiaušinį, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Kepti koldūnai Žingsnis 2
Į gilų dubenį suberkite miltus ir sodą. Užminkykite elastingą tešlą ir palikite ją 15 minučių.

Žingsnis 3

Kepti koldūnai Žingsnis 3
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 1 cm storio tešlą.

Žingsnis 4

Kepti koldūnai Žingsnis 4
Naudodamiesi formelėmis arba apskritimu išpjaukite koldūnų ruošinius.

Žingsnis 5

Kepti koldūnai Žingsnis 5
Paimkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Dėkite į aliejų koldūnus ir kepkite juos iš abiejų pusių pakaitomis, kol taps auksinės spalvos. Paruošta!

Žingsnis 6

Kepti koldūnai Žingsnis 6
Padėkite keksiukus ant popierinio rankšluosčio. Tai turėtų sugerti aliejaus perteklių po kepimo. Iškepti koldūnai paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos