Ant grotelių kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Ant grotelių kepta lašiša

Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta lašiša Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite medų ir augalinį aliejų santykiu 1:3.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta lašiša Žingsnis 2
Grilio keptuvę patepkite saulėgrąžų aliejumi. Lašišos kepsnius dėkite ant įkaitusios grilio keptuvės, iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta lašiša Žingsnis 3
Kepkite žuvį po 1,5 minutės iš kiekvienos pusės. Tada abi puses aptepkite sviesto ir medaus mišiniu ir kepkite kepsnį dar po 5 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos