Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis

Lašiša grietinėlės padaže - gurmaniškas patiekalas, kurį labai lengva paruošti. Norėdami jį pagaminti kaip restorane, imkite tik šviežius produktus ir storus žuvies kepsnius. Juos kepti užtruksite tik 20 minučių - tiek laiko užteks, kad žuvis iškeptų ir išliktų sultinga. Kad patiekalas įgautų ryškų skonį, įberkite rozmarino.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, žuvis, kiaušiniai.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 1
Lašišos kepsnius sudėkite į gilų kepimo indą. Iš visų pusių pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir kiaušinių trynius. Įdėkite citrinos žievelę, Dižono garstyčias ir visas žoleles. Kruopščiai išmaišykite. Padažą supilkite ant lašišos kepsnių.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 3
Formą pašaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių 200 ℃ temperatūroje.

Žingsnis 4

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 4
Kol žuvis kepa, sutrinkite bulves. Sutrinkite virtas bulves, įdėkite sviesto. Pašildykite pieną. Supilkite jį į bulvių košę ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos