Publikavimo data: 2024-04-02
Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis
Lašiša grietinėlės padaže - gurmaniškas patiekalas, kurį labai lengva paruošti. Norėdami jį pagaminti kaip restorane, imkite tik šviežius produktus ir storus žuvies kepsnius. Juos kepti užtruksite tik 20 minučių - tiek laiko užteks, kad žuvis iškeptų ir išliktų sultinga. Kad patiekalas įgautų ryškų skonį, įberkite rozmarino.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnius sudėkite į gilų kepimo indą. Iš visų pusių pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir kiaušinių trynius. Įdėkite citrinos žievelę, Dižono garstyčias ir visas žoleles. Kruopščiai išmaišykite. Padažą supilkite ant lašišos kepsnių.
Žingsnis 3
Formą pašaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių 200 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 4
Kol žuvis kepa, sutrinkite bulves. Sutrinkite virtas bulves, įdėkite sviesto. Pašildykite pieną. Supilkite jį į bulvių košę ir išmaišykite.
Kategorijos