Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis

Lašiša grietinėlės padaže - gurmaniškas patiekalas, kurį labai lengva paruošti. Norėdami jį pagaminti kaip restorane, imkite tik šviežius produktus ir storus žuvies kepsnius. Juos kepti užtruksite tik 20 minučių - tiek laiko užteks, kad žuvis iškeptų ir išliktų sultinga. Kad patiekalas įgautų ryškų skonį, įberkite rozmarino.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g

Ingredientai (16)

Porcijos
1
pagal skonį
1.00 st. š.
3.00 vnt.
3.00 šaukštai.
70.00 ml
2.00 plunksna
1.00 šaukštelis.
2.00 šaukštelis.
1.00 šakelė
1.00 šakelė
1.00 šakelė
1.00 šakelė
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, žuvis, kiaušiniai.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 1
Lašišos kepsnius sudėkite į gilų kepimo indą. Iš visų pusių pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir kiaušinių trynius. Įdėkite citrinos žievelę, Dižono garstyčias ir visas žoleles. Kruopščiai išmaišykite. Padažą supilkite ant lašišos kepsnių.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 3
Formą pašaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių 200 ℃ temperatūroje.

Žingsnis 4

Lašišos kepsnys grietinėlės padaže su bulvėmis ir citrinos sultimis Žingsnis 4
Kol žuvis kepa, sutrinkite bulves. Sutrinkite virtas bulves, įdėkite sviesto. Pašildykite pieną. Supilkite jį į bulvių košę ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai