Publikavimo data: 2024-04-03
Menkės filė keptuvėje su traškia plutele
Keptuvėje kepta menkė - vienas paprasčiausių, greičiausių ir gardžiausių pietų ar vakarienės patiekalų. Tačiau, kad žuvis būtų minkšta ir sultinga, reikia žinoti vieną mažą paslaptį. Profesionalūs virėjai sako, kad ji turi būti saikingai traški, vidutiniškai plona ir neužgožti švelnaus žuvies skonio. O tam, pasirodo, reikia tik miltų.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite miltus, druską ir žoleles ant plokščios lėkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvį. Ant viryklės pastatykite keptuvę, įpilkite reikiamą kiekį aliejaus ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Apvoliokite lašišos gabalėlius džiūvėsėliuose ir sudėkite juos į keptuvę. Tarpą tarp žuvų užpildykite svogūnais. Kepkite lašišas iš abiejų pusių po 7 minutes, kol jos taps auksinės spalvos.
Kategorijos