Menkės filė keptuvėje su traškia plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Menkės filė keptuvėje su traškia plutele

Keptuvėje kepta menkė - vienas paprasčiausių, greičiausių ir gardžiausių pietų ar vakarienės patiekalų. Tačiau, kad žuvis būtų minkšta ir sultinga, reikia žinoti vieną mažą paslaptį. Profesionalūs virėjai sako, kad ji turi būti saikingai traški, vidutiniškai plona ir neužgožti švelnaus žuvies skonio. O tam, pasirodo, reikia tik miltų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės filė keptuvėje su traškia plutele Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite miltus, druską ir žoleles ant plokščios lėkštės.

Žingsnis 2

Menkės filė keptuvėje su traškia plutele Žingsnis 2
Paruoškite žuvį. Ant viryklės pastatykite keptuvę, įpilkite reikiamą kiekį aliejaus ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Apvoliokite lašišos gabalėlius džiūvėsėliuose ir sudėkite juos į keptuvę. Tarpą tarp žuvų užpildykite svogūnais. Kepkite lašišas iš abiejų pusių po 7 minutes, kol jos taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos