Publikavimo data: 2024-06-15
Ant grotelių kepta lašiša su medumi
Ant grotelių kepta lašiša su medumi - skanus ir sveikas kebabo pakaitalas. Lašišoje yra daug riebiųjų rūgščių ir daug lengvai virškinamų baltymų, taip pat fosforo ir kalcio, kurie būtini kaulams ir dantims. Žuvyje esantys B grupės vitaminai padeda tonizuoti nervų sistemą. Meduje gausu A, C, E ir B grupės vitaminų. Taip pat meduje yra daug mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, magnio, kalio, natrio ir chloro. Visos šios medžiagos būtinos normaliai gyvenimo veiklai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žoleles. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, česnaką, žoleles ir prieskonius.
Žingsnis 3
Gautu mišiniu gausiai aptepkite žuvį.
Žingsnis 4
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-12 minučių.
Kategorijos