Publikavimo data: 2024-06-15
                Ant grotelių kepta lašiša su medumi
                                
                    Ant grotelių kepta lašiša su medumi - skanus ir sveikas kebabo pakaitalas. Lašišoje yra daug riebiųjų rūgščių ir daug lengvai virškinamų baltymų, taip pat fosforo ir kalcio, kurie būtini kaulams ir dantims. Žuvyje esantys B grupės vitaminai padeda tonizuoti nervų sistemą. Meduje gausu A, C, E ir B grupės vitaminų. Taip pat meduje yra daug mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, magnio, kalio, natrio ir chloro. Visos šios medžiagos būtinos normaliai gyvenimo veiklai.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Smulkiai supjaustykite žoleles. Smulkiai supjaustykite česnaką.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, česnaką, žoleles ir prieskonius.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Gautu mišiniu gausiai aptepkite žuvį.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-12 minučių.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos