Ant grotelių kepta lašiša su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ant grotelių kepta lašiša su medumi

Ant grotelių kepta lašiša su medumi - skanus ir sveikas kebabo pakaitalas. Lašišoje yra daug riebiųjų rūgščių ir daug lengvai virškinamų baltymų, taip pat fosforo ir kalcio, kurie būtini kaulams ir dantims. Žuvyje esantys B grupės vitaminai padeda tonizuoti nervų sistemą. Meduje gausu A, C, E ir B grupės vitaminų. Taip pat meduje yra daug mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, magnio, kalio, natrio ir chloro. Visos šios medžiagos būtinos normaliai gyvenimo veiklai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta lašiša su medumi Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žoleles. Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta lašiša su medumi Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, česnaką, žoleles ir prieskonius.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta lašiša su medumi Žingsnis 3
Gautu mišiniu gausiai aptepkite žuvį.

Žingsnis 4

Ant grotelių kepta lašiša su medumi Žingsnis 4
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos