Ant grotelių kepta skumbrė ant ugnies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ant grotelių kepta skumbrė ant ugnies

Skumbrės turi didelę paklausą jūros gėrybių rinkoje. Ji labai skani bet kokio pavidalo - rūkyta, sūdyta, virta, kepta ant ugnies ar orkaitėje. Ji labai naudinga, nes turi žmogaus organizmui būtinų vitaminų ir mikroelementų. Ypač jei žuvis ruošiama gamtoje ant atviros ugnies.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta skumbrė ant ugnies Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais. Citriną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta skumbrė ant ugnies Žingsnis 2
Įtrinkite žuvį druska ir pipirais, į pilvą įdėkite kelias krapų šakeles ir kelias citrinos skilteles.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta skumbrė ant ugnies Žingsnis 3
Ant folijos dėkite dalį svogūnų žiedų, o ant viršaus - žuvį, padarykite kelis įpjovimus ant žuvies ir ant viršaus uždėkite svogūnus, kad žuvis nesudegtų.

Žingsnis 4

Ant grotelių kepta skumbrė ant ugnies Žingsnis 4
Sandariai suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių apie 25 minutes, nuolat apversdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos