Ant grotelių kepta žuvis su brokoliais sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ant grotelių kepta žuvis su brokoliais sojų padaže

Kepta žuvis yra vienas iš žinomiausių šviežios žuvies paruošimo būdų. Tačiau nepaisant klasikinio žuvies kepimo būdo, kiekvienas receptas turi savitą atspalvį. Keptos žuvies gaminimas neužima daug laiko, todėl šį patiekalą dažnai galima paruošti vakarienei. Kartu su brokoliais patiekalas pasirodys ne tik skanus, bet ir naudingas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta žuvis su brokoliais sojų padaže Žingsnis 1
Supjaustytą žuvį pasūdykite. Apšlakstykite ją citrinos sultimis ir įtrinkite saulėgrąžų aliejumi. Leiskite žuviai 15 minučių pamirkti. Dėkite ant grilio keptuvės ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta žuvis su brokoliais sojų padaže Žingsnis 2
Tada atskirame dubenyje paruoškite padažą. Imbiero šaknį supjaustykite mažais gabalėliais, supilkite ryžių actą, saulėgrąžų aliejų, sojų padažą ir aitriųjų paprikų padažą. Išmaišykite, į lėkštę sudėkite keptus ešerius ir brokolius, viską užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos