Ant grotelių keptas doradas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Ant grotelių keptas doradas

Karštą ir saulėtą dieną bute galite ruošti įprastus vasaros patiekalus naudodami grilio keptuvę. Žuvies mėgėjams siūlome ant grotelių keptos dorados, įdarytos laimu ir aromatinių prieskonių deriniu, receptą. Žuvis iškepa per kelias minutes ir iškepa su auksine apskrudusia plutele.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padarykite gilius pjūvius iš abiejų žuvies pusių. Pagardinkite druska ir apibarstykite doradas laimo skiltelėmis.

Žingsnis 2

Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus, įtrinkite juo žuvį ir palikite ją 15 minučių.

Žingsnis 3

Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių, kol taps traški.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos