Ant grotelių keptas ešerys su česnakais ir čiobreliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ant grotelių keptas ešerys su česnakais ir čiobreliais

Jūros ešerys yra baltymų šaltinis, šios žuvies mėsa labai naudinga smegenims, nervų ir virškinimo sistemoms. Šią žuvį nesunkiai galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje, rinkitės baltą kreminės spalvos mėsą - tai žuvies kokybės rodiklis. Įtraukite žuvį į savo savaitės racioną. Ešerys pagal mūsų receptą puikiai tinka šventiniam stalui. Ant grotelių keptas ešerys gaunasi neįtikėtinai minkštas ir kvapnus, mėsos ir čiobrelių derinys patiekalui suteikia nuostabų aromatą, kuris žadina apetitą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g

Ingredientai (3)

Porcijos
1
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas ešerys su česnakais ir čiobreliais Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite mažais žiedais. Padarykite ešeriui įpjovas ir į jas įdėkite česnakus. Pasūdykite žuvį iš abiejų pusių. Ant viršaus uždėkite čiobrelių šakelių.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas ešerys su česnakais ir čiobreliais Žingsnis 2
Ant ugnies padėkite grilio keptuvę ir kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol ji iškeps.

Žingsnis 3

Ant grotelių keptas ešerys su česnakais ir čiobreliais Žingsnis 3
Žuvį patiekite karštą. Apšlakstykite trupučiu citrinos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai