Jūros ešerys yra baltymų šaltinis, šios žuvies mėsa labai naudinga smegenims, nervų ir virškinimo sistemoms. Šią žuvį nesunkiai galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje, rinkitės baltą kreminės spalvos mėsą - tai žuvies kokybės rodiklis. Įtraukite žuvį į savo savaitės racioną. Ešerys pagal mūsų receptą puikiai tinka šventiniam stalui. Ant grotelių keptas ešerys gaunasi neįtikėtinai minkštas ir kvapnus, mėsos ir čiobrelių derinys patiekalui suteikia nuostabų aromatą, kuris žadina apetitą.
Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite mažais žiedais. Padarykite ešeriui įpjovas ir į jas įdėkite česnakus. Pasūdykite žuvį iš abiejų pusių. Ant viršaus uždėkite čiobrelių šakelių.
Žingsnis 2
Ant ugnies padėkite grilio keptuvę ir kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol ji iškeps.
Žingsnis 3
Žuvį patiekite karštą. Apšlakstykite trupučiu citrinos.