Ant grotelių keptas ešerys su paprika ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ant grotelių keptas ešerys su paprika ir citrina

Ant žarijų keptas ešerys su paprika ir citrina būna rūkytas ir labai sultingas. Ant žarijų kepta žuvis skoniu nenusileidžia mėsai. Puikus pasirinkimas kepti ant anglių yra jūros ešerys. Jo skani švelni mėsa turi optimalų riebalų kiekį (nuo 3,5 iki 6 %) ir puikiai dera su daržovėmis, ryžiais, žolelėmis, prieskoniais. Pats jūros ešerys yra sveika, mažai kaloringa jūros gėrybė, kurioje gausu lengvai virškinamų baltymų, o dėl kepimo jis išsaugo naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas ešerys su paprika ir citrina Žingsnis 1
Supjaustykite citriną griežinėliais.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas ešerys su paprika ir citrina Žingsnis 2
Padarykite negilius įpjovimus ešerių filė. Apšlakstykite žuvį augaliniu aliejumi, pabarstykite paprika, druska ir pipirais. Ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlių.

Žingsnis 3

Ant grotelių keptas ešerys su paprika ir citrina Žingsnis 3
Kepkite ant grotelių 10-15 minučių, kol taps traškūs.

Žingsnis 4

Ant grotelių keptas ešerys su paprika ir citrina Žingsnis 4
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos