Publikavimo data: 2024-06-23
Ant grotelių kepti skrebučiai
Skrebučius galima paruošti įvairiais būdais. Ant spaudos grotelių skrudinta duona yra labai apetitiška. Joje maistas iškepa tolygiai ir įgauna gražią auksinę plutelę. Dėl greito apdorojimo temperatūroje visi produktai išsaugo maksimalias savybes. Skrudinimui galima imti bet kokią duoną, puiku, jei ji bus viso grūdo. Įdarui dažniausiai naudojama dešra ir sūris. Geriau rinktis kietųjų rūšių sūrį, pavyzdžiui, olandišką arba rusišką.
Žingsnis 1
Papuoškite skrebučius. Daktarišką dešrą kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus. Ant lentelės sudėkite duonos riekes, pabarstykite pipirais, sudėkite dešrą ir sūrį.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Kiekvieną įdarytą riekelę uždenkite kita duonos riekele. Iš abiejų pusių aptepkite skrebučius alyvuogių aliejumi. Kepkite skrebučius ant grotelių 2 minutes.
Kategorijos