Ant grotelių kepti skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ant grotelių kepti skrebučiai

Skrebučius galima paruošti įvairiais būdais. Ant spaudos grotelių skrudinta duona yra labai apetitiška. Joje maistas iškepa tolygiai ir įgauna gražią auksinę plutelę. Dėl greito apdorojimo temperatūroje visi produktai išsaugo maksimalias savybes. Skrudinimui galima imti bet kokią duoną, puiku, jei ji bus viso grūdo. Įdarui dažniausiai naudojama dešra ir sūris. Geriau rinktis kietųjų rūšių sūrį, pavyzdžiui, olandišką arba rusišką.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepti skrebučiai Žingsnis 1
Papuoškite skrebučius. Daktarišką dešrą kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus. Ant lentelės sudėkite duonos riekes, pabarstykite pipirais, sudėkite dešrą ir sūrį.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepti skrebučiai Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Kiekvieną įdarytą riekelę uždenkite kita duonos riekele. Iš abiejų pusių aptepkite skrebučius alyvuogių aliejumi. Kepkite skrebučius ant grotelių 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos