Ant grotelių kepti vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Ant grotelių kepti vafliai

Ant grotelių kepti vafliai yra labiau egzotika nei kasdienis vaflių receptas. Ant grotelių galima palaipsniui kepti žuvį, mėsą, daržoves, tačiau retai kas naudoja groteles saldumynams kepti. Vis dėlto nenuvertinkite šio virtuvės elektrinio prietaiso. Neturint specialios vaflinės keptuvės, ant elektrinio grilio visai įmanoma iškepti vaflius. Receptas, į kurį įeina daug aliejaus, neleidžia kepiniams prilipti. Jei tešlą gaminsite mažiau saldžią, gausite įmantrios formos kepinius juostelėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepti vafliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite visus sausus tešlos ingredientus. Kitame dubenyje sumaišykite pieną, augalinį aliejų ir kiaušinius ir suplakite. Sausą mišinį sumaišykite su skystu mišiniu, išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepti vafliai Žingsnis 2
Įjunkite elektrinį grilį. Supilkite tešlą ant įkaitinto paviršiaus. Palaukite dvi minutes, kol vafliai paruduos, tada sudėkite juos į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos