Publikavimo data: 2024-04-08
Ant grotelių kepti vafliai
Ant grotelių kepti vafliai yra labiau egzotika nei kasdienis vaflių receptas. Ant grotelių galima palaipsniui kepti žuvį, mėsą, daržoves, tačiau retai kas naudoja groteles saldumynams kepti. Vis dėlto nenuvertinkite šio virtuvės elektrinio prietaiso. Neturint specialios vaflinės keptuvės, ant elektrinio grilio visai įmanoma iškepti vaflius. Receptas, į kurį įeina daug aliejaus, neleidžia kepiniams prilipti. Jei tešlą gaminsite mažiau saldžią, gausite įmantrios formos kepinius juostelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite visus sausus tešlos ingredientus. Kitame dubenyje sumaišykite pieną, augalinį aliejų ir kiaušinius ir suplakite. Sausą mišinį sumaišykite su skystu mišiniu, išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 2
Įjunkite elektrinį grilį. Supilkite tešlą ant įkaitinto paviršiaus. Palaukite dvi minutes, kol vafliai paruduos, tada sudėkite juos į lėkštę.
Kategorijos