Ant grotelių keptos aštrios tilapijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Ant grotelių keptos aštrios tilapijos

Išsamus aprašymas Tilapija yra maža upinė žuvis, populiari daugelyje šalių. Mūsų šeimininkės jos negailėjo ir veltui. Ši nebrangi žuvis neturi pavojingų smulkių kaulų, neturi specifinio "upės" kvapo. Ir kartu yra ne mažiau naudinga nei jūros žuvis. Šis receptas leis jums papuošti savo racioną nebrangiu ir labai naudingu žuvies patiekalu. Pridėję mėgstamų prieskonių, galite paįvairinti jo skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptos aštrios tilapijos Žingsnis 1
Nuplaukite tilapijų filė, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite pusę saulėgrąžų aliejaus.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptos aštrios tilapijos Žingsnis 2
Kai aliejus įkais, sudėkite paruoštą filė į keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės, neuždengdami dangčiu. Po kiekvieno kepimo įpilkite aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos