Publikavimo data: 2024-05-25
Ant grotelių keptos aštrios tilapijos
Išsamus aprašymas Tilapija yra maža upinė žuvis, populiari daugelyje šalių. Mūsų šeimininkės jos negailėjo ir veltui. Ši nebrangi žuvis neturi pavojingų smulkių kaulų, neturi specifinio "upės" kvapo. Ir kartu yra ne mažiau naudinga nei jūros žuvis. Šis receptas leis jums papuošti savo racioną nebrangiu ir labai naudingu žuvies patiekalu. Pridėję mėgstamų prieskonių, galite paįvairinti jo skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite tilapijų filė, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite pusę saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 2
Kai aliejus įkais, sudėkite paruoštą filė į keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės, neuždengdami dangčiu. Po kiekvieno kepimo įpilkite aliejaus.
Kategorijos