Publikavimo data: 2024-03-25
Ant grotelių keptos krevetės
Ant grotelių keptos krevetės yra greitas ir labai skanus patiekalas. O svarbiausia - jos labai sveikos. Jose yra daug baltymų, jodo, riebalų rūgščių ir antioksidantų, B grupės vitaminų, vitamino A, seleno, vario, geležies, fosforo, natrio ir net cinko. Be to, krevetėse yra daugiausia baltymų ir mažiausiai riebalų. Tokias krevetes galima patiekti kaip atskirą užkandį arba derinti su bet kokiu garnyru. Eksperimentuokite, ragaukite, mėgaukitės.
Žingsnis 1
Nulupkite atšildytas krevetes iš kiautų.
Žingsnis 2
Įkaitinkite elektrinį grilį, patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite krevetes ant grilio paviršiaus. Kepkite krevetes ant grotelių 2-4 minutes, kol jos taps rausvos ir sumažės maždaug perpus.
Žingsnis 3
Krevetes apverskite ir kepkite dar 2-3 minutes.
Kategorijos