Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate

Lydekų mėsa yra labai švelni, beveik be kaulų, pasižymi saldžiu, bet šiek tiek neryškiu skoniu. Dėl mūsų marinato lydekos įgauna ryškų ir sodrų skonį. Šiame patiekale gausu vitaminų, baltymų, aminorūgščių; jis pagreitina medžiagų apykaitos procesus; gerina imunitetą; stiprina nervų sistemą ir kt. Žuvį reikėtų valgyti bent kartą per savaitę. O jums mūsų receptas ypač patiks ir jūsų šeima jį užsisakys dažniau.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalumynus ir sumaišykite su garstyčiomis bei pipirais.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate Žingsnis 2
Įpilkite padažo ir augalinio aliejaus

Žingsnis 3

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate Žingsnis 3
Supjaustykite citriną plonais griežinėliais ir ja pagardinkite mišinį. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate Žingsnis 4
Šiame tirpale lydekas marinuokite 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate Žingsnis 5
Ant ugnies pastatykite keptuvę, iš anksto pateptą aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol visiškai iškeps.

Žingsnis 6

Ant grotelių keptos lydekos granatų marinate Žingsnis 6
Iškepusią žuvį sudėkite ant servetėlės, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos