Ant grotelių keptos stauridės prieskoniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ant grotelių keptos stauridės prieskoniuose

Pagal šį receptą žuvis išorėje būna traški, o viduje - sultinga. Šiame recepte nenaudojamas aliejus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Ant grotelių keptos stauridės prieskoniuose Žingsnis 1
Atšildykite žuvį ir ją išdarinėkite. Jei reikia, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptos stauridės prieskoniuose Žingsnis 2
Tolygiai paskleiskite druską ir prieskonius ant žuvies šonų ir vidaus.

Žingsnis 3

Ant grotelių keptos stauridės prieskoniuose Žingsnis 3
Įkaitinkite kepsninę iki 200 laipsnių, įdėkite visą skerdeną ir uždarykite kepsninę. Kepimas trunka maždaug 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos