Ant žarijų kepti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Ant žarijų kepti grybai

Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Ant žarijų kepti grybai Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Sumaišykite majonezą, augalinį aliejų, smulkintą česnaką, juoduosius pipirus ir druską.

Žingsnis 2

Ant žarijų kepti grybai Žingsnis 2
Sumaišykite grybus su padažu. Palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 3

Pievagrybius suverkite ant iešmelių arba uždėkite ant grotelių. Grybai turi būti gerai pritvirtinti.

Žingsnis 4

Dėkite ant žarijų ir kepkite iš abiejų pusių. Grybai turėtų paruduoti ir šiek tiek sumažėti. Kepimas užtruks apie 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių ir grybų užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, kebabų sezonas, grybų kebabas, kebabas, jūsų receptai, sojų padažo patiekalai, kebabas orkaitėje, receptų knyga, sojos padažo kebabas, grybų kebabas

Kategorijos