Publikavimo data: 2024-03-26
Marinuoti grybai kebabams
Naminis marinatas, skirtas kepti ant žarijų ar medžio anglių kepsninėje, visada skanesnis nei parduotuvėje pirktas marinatas. Svarbiausia, kad jį galima pasigaminti iš improvizuotų priemonių. Vienas iš populiariausių marinatų grybams yra sojų padažo ir majonezo mišinys. Kaip marinuoti grybus, skirtus kepti ant žarijų? Tiesiog palikite juos marinate 10 valandų.
Žingsnis 1
Paruoškite marinuotus grybus kepti ant grotelių. Giliame inde sumaišykite sojų padažą, majonezą, česnaką, druską ir papriką, juoduosius pipirus. Supilkite grybus ir gerai išmaišykite, kad marinatas visiškai padengtų grybus. Palikite mirkti 10 valandų.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Keletą grybų suverkite ant ilgų iešmelių arba iešmelių. Kepkite virš karštų anglių 15 minučių, nuolat sukdami, kad grybai tolygiai apkeptų.
Kategorijos