Marinuoti grybai kebabams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Marinuoti grybai kebabams

Naminis marinatas, skirtas kepti ant žarijų ar medžio anglių kepsninėje, visada skanesnis nei parduotuvėje pirktas marinatas. Svarbiausia, kad jį galima pasigaminti iš improvizuotų priemonių. Vienas iš populiariausių marinatų grybams yra sojų padažo ir majonezo mišinys. Kaip marinuoti grybus, skirtus kepti ant žarijų? Tiesiog palikite juos marinate 10 valandų.
Gaminimo laikas
630 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti grybai kebabams Žingsnis 1
Paruoškite marinuotus grybus kepti ant grotelių. Giliame inde sumaišykite sojų padažą, majonezą, česnaką, druską ir papriką, juoduosius pipirus. Supilkite grybus ir gerai išmaišykite, kad marinatas visiškai padengtų grybus. Palikite mirkti 10 valandų.

Žingsnis 2

Marinuoti grybai kebabams Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Keletą grybų suverkite ant ilgų iešmelių arba iešmelių. Kepkite virš karštų anglių 15 minučių, nuolat sukdami, kad grybai tolygiai apkeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių ir grybų užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, kebabų sezonas, grybų kebabas, kebabas, jūsų receptai, sojų padažo patiekalai, kebabas orkaitėje, receptų knyga, sojos padažo kebabas, grybų kebabas

Kategorijos