Grybų kebabas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-16

Grybų kebabas receptas

Grybų kebabas - skanus patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Rinkitės didelius grybus su visa kepurėle ir koteliu, kad kebabas nesubyrėtų. Švieži grybai visada turi elastingą ir baltai rausvą plokštelę po kepurėle. Grybams marinuoti reikės saulėgrąžų aliejaus ir sojų padažo. Šie ingredientai padės suminkštinti grybus. Į receptą taip pat įeina paprika ir citrinos sultys. Šie ingredientai suteiks skonio nemarinuotiems grybams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų kebabas receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite grybus (jei jie dideli, galite juos perpjauti per pusę). Paruoškite marinato maišelį, grybų iešmelius ir kepimo skardą. Smulkiai supjaustykite krapus. Visus ingredientus sudėkite į matomą vietą.

Žingsnis 2

Grybų kebabas receptas Žingsnis 2
Marinuokite grybus. Sudėkite grybus į maišelį. Įpilkite augalinio aliejaus, paprikos, citrinos sulčių, smulkintų krapų ir sojų padažo. Maišelį sandariai uždarykite, pakratykite ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 3

Grybų kebabas receptas Žingsnis 3
Išimkite marinuotus grybus iš maišelio. Sudrėkinkite iešmelius vandeniu ir suverkite ant jų marinuotus grybus.

Žingsnis 4

Grybų kebabas receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę. Dėkite iešmelius ant kepimo skardos ir kepkite grybus 15 minučių 200 °C temperatūroje.Patiekite paruoštą patiekalą su virtomis bulvėmis, pabarstytomis smulkintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos