Publikavimo data: 2024-01-16
Grybų kebabas receptas
Grybų kebabas - skanus patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Rinkitės didelius grybus su visa kepurėle ir koteliu, kad kebabas nesubyrėtų. Švieži grybai visada turi elastingą ir baltai rausvą plokštelę po kepurėle. Grybams marinuoti reikės saulėgrąžų aliejaus ir sojų padažo. Šie ingredientai padės suminkštinti grybus. Į receptą taip pat įeina paprika ir citrinos sultys. Šie ingredientai suteiks skonio nemarinuotiems grybams.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite grybus (jei jie dideli, galite juos perpjauti per pusę). Paruoškite marinato maišelį, grybų iešmelius ir kepimo skardą. Smulkiai supjaustykite krapus. Visus ingredientus sudėkite į matomą vietą.
Žingsnis 2
Marinuokite grybus. Sudėkite grybus į maišelį. Įpilkite augalinio aliejaus, paprikos, citrinos sulčių, smulkintų krapų ir sojų padažo. Maišelį sandariai uždarykite, pakratykite ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite marinuotus grybus iš maišelio. Sudrėkinkite iešmelius vandeniu ir suverkite ant jų marinuotus grybus.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę. Dėkite iešmelius ant kepimo skardos ir kepkite grybus 15 minučių 200 °C temperatūroje.Patiekite paruoštą patiekalą su virtomis bulvėmis, pabarstytomis smulkintais krapais.
Kategorijos