Publikavimo data: 2024-04-03
Grybai ant iešmelių orkaitėje
Ant grotelių kepti pievagrybiai - lengvai paruošiamo dietinio patiekalo receptas. 100 g šio produkto yra tik 27 kcal. Dažniausiai ant grotelių kepti grybai ruošiami orkaitėje arba ant elektrinio grilio. Patyrę virėjai pataria grybus kepti kartu su daržovėmis. Kad grybai nesudegtų, rekomenduojama juos kepti sveikus. Patiekalą galima ruošti tik iš šviežių produktų, šaldyti ir marinuoti grybai netinka.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus marinavimui. Džiovintus grybus sudėkite į gilų dubenį, suberkite trintą česnaką, prieskonius ir augalinį aliejų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus ant grotelių. Paimkite vandenyje pamirkytus iešmelius ir ant jų suverkite marinuotus grybus. Išdėliokite grybus ant kepimo skardos. Perjunkite orkaitę į grilio režimą ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos