Grybai ant iešmelių orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Grybai ant iešmelių orkaitėje

Ant grotelių kepti pievagrybiai - lengvai paruošiamo dietinio patiekalo receptas. 100 g šio produkto yra tik 27 kcal. Dažniausiai ant grotelių kepti grybai ruošiami orkaitėje arba ant elektrinio grilio. Patyrę virėjai pataria grybus kepti kartu su daržovėmis. Kad grybai nesudegtų, rekomenduojama juos kepti sveikus. Patiekalą galima ruošti tik iš šviežių produktų, šaldyti ir marinuoti grybai netinka.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Grybai ant iešmelių orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite grybus marinavimui. Džiovintus grybus sudėkite į gilų dubenį, suberkite trintą česnaką, prieskonius ir augalinį aliejų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Grybai ant iešmelių orkaitėje Žingsnis 2
Sudėkite grybus ant grotelių. Paimkite vandenyje pamirkytus iešmelius ir ant jų suverkite marinuotus grybus. Išdėliokite grybus ant kepimo skardos. Perjunkite orkaitę į grilio režimą ir kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių ir grybų užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, kebabų sezonas, grybų kebabas, kebabas, jūsų receptai, sojų padažo patiekalai, kebabas orkaitėje, receptų knyga, sojos padažo kebabas, grybų kebabas

Kategorijos