Publikavimo data: 2025-08-18
Apelsinų pyragas
Vienas iš mano mėgstamiausių pyragų. Receptą iš Italijos parsivežė mano teta.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį, supilkite ištirpintą sviestą. Maišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Šį mišinį supilkite į sausą mišinį. Maišykite, kol susidarys elastingi trupiniai.
Žingsnis 4
Tešlą paskleiskite ant formos dugno. Stiklinės dugnu suformuokite šonus. Rezultatas turėtų atrodyti kaip nuotraukoje.
Žingsnis 5
Įdarui sutarkuokite apelsino žievelę, neliesdami baltosios vaisiaus dalies. Nulupkite apelsiną ir į žievelę sudėkite minkštimą. Suberkite cukranendrių cukrų ir viską sutrinkite mikseriu.
Įdarą atsargiai supilkite į pyragą ir pašaukite pyragą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.
Kategorijos