Apelsinų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Apelsinų pyragas

Vienas iš mano mėgstamiausių pyragų. Receptą iš Italijos parsivežė mano teta.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
349 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Apelsinų pyragas Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus.

Žingsnis 2

Apelsinų pyragas Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį, supilkite ištirpintą sviestą. Maišykite plaktuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Apelsinų pyragas Žingsnis 3
Šį mišinį supilkite į sausą mišinį. Maišykite, kol susidarys elastingi trupiniai.

Žingsnis 4

Apelsinų pyragas Žingsnis 4
Tešlą paskleiskite ant formos dugno. Stiklinės dugnu suformuokite šonus. Rezultatas turėtų atrodyti kaip nuotraukoje.

Žingsnis 5

Apelsinų pyragas Žingsnis 5
Įdarui sutarkuokite apelsino žievelę, neliesdami baltosios vaisiaus dalies. Nulupkite apelsiną ir į žievelę sudėkite minkštimą. Suberkite cukranendrių cukrų ir viską sutrinkite mikseriu. Įdarą atsargiai supilkite į pyragą ir pašaukite pyragą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos