Publikavimo data: 2024-04-06
Apelsinų želė
Apelsinų želė - gaivus ryškiai oranžinis desertas, kurį ypač malonu valgyti per karščius. Jis gaminamas iš apelsinų arba apelsinų sulčių. Pirmasis variantas yra priimtinesnis - apelsinų želė yra sveikesnė ir skanesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite želė. Supilkite cukrų į puodą ar puodelį. Supilkite apelsinų sultis. Pastatykite ant kaitlentės ir įjunkite vidutinę kaitrą. Užvirinkite ir iš karto sumažinkite ugnį. Supilkite želatiną, išmaišykite. Išjunkite kaitinimą. Palikite keptuvę ant kaitlentės, kad želatina 15 minučių išbrinktų kaitinamose sultyse. Tada sumaišykite maišytuvu mažiausiu greičiu. Supilkite mišinį į indus: dubenėlius, kremzdeles, puodelius. Dėkite į šaldytuvą, kad 2 valandas visiškai sustingtų.
Kategorijos