Apelsinų želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Apelsinų želė

Apelsinų želė - gaivus ryškiai oranžinis desertas, kurį ypač malonu valgyti per karščius. Jis gaminamas iš apelsinų arba apelsinų sulčių. Pirmasis variantas yra priimtinesnis - apelsinų želė yra sveikesnė ir skanesnė.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Supilkite cukrų į puodą ar puodelį. Supilkite apelsinų sultis. Pastatykite ant kaitlentės ir įjunkite vidutinę kaitrą. Užvirinkite ir iš karto sumažinkite ugnį. Supilkite želatiną, išmaišykite. Išjunkite kaitinimą. Palikite keptuvę ant kaitlentės, kad želatina 15 minučių išbrinktų kaitinamose sultyse. Tada sumaišykite maišytuvu mažiausiu greičiu. Supilkite mišinį į indus: dubenėlius, kremzdeles, puodelius. Dėkite į šaldytuvą, kad 2 valandas visiškai sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos