Apetiser vol-au-vents pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Apetiser vol-au-vents

"Volovane" - tai užkandis, panašus į atvirus miniatiūrinius pyragėlius iš sluoksniuotos tešlos. Yra daugybė šio patiekalo variantų ir jis ruošiamas su visiškai skirtingais įdarais. Tai gali būti sūrio įdarai, mėsos gabalėliai arba saldūs kremai. Jei įdaras bus per skystas, sienelės ir dugnas įmirks, o vol-au-vents bus "rūgštūs". Patogiausia tešlos gabalėlius išpjauti naudojant skirtingo dydžio kepimo žiedus. Dažnai vol-au-vents gaminami labai maži, tiesiogine prasme "vienam kąsniui". Kepimo laikas priklauso tik nuo įdaro sudėtingumo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apetiser vol-au-vents Žingsnis 1
Atšildytą tešlą iškočiokite kočėlu iki maždaug 4-5 mm storio. Naudodami stiklinę ar kitą apvalią formą išpjaukite apskritimus. Padalykite apskritimus į 3 dalis. Vieną dalį atidėkite į šalį ir iš jos suformuokite vol-au-vents dugną. Iš kitų dviejų dalių išpjaukite 5 mm skersmens apskritimus, kurie bus naudojami vol-au-vents sienelėms. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba apipurkškite vandeniu. Išdėliokite apskritimus ant kepimo skardos tam tikru atstumu vienas nuo kito. Tešlos apskritimus aptepkite plaktu kiaušiniu, ant kiekvieno uždėkite po 2 žiedus ir sutvirtinkite kiaušiniu. Kepkite 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje. Tada sudėkite vol-au-vents ant grotelių ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Apetiser vol-au-vents Žingsnis 2
Paruoškite varškės įdarą. Išplakite grietinėlę iki standžių putų mikseriu, palaipsniui didindami greitį. Tada atsargiai išmaišykite. Varškę ir cukraus pudrą išsukite mikseriu iki vientisos masės. Palaipsniui į varškę įmaišykite grietinėlę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Apetiser vol-au-vents Žingsnis 3
Paruoškite sūrio įdarą. Priklausomai nuo tankio, brinzą sutarkuokite arba sutrinkite šakute. Į sūrį suberkite krapus. Išmaišykite, kad susijungtų. Jei sūris mažai sūrus, įdarą pasūdykite pagal skonį.

Žingsnis 4

Apetiser vol-au-vents Žingsnis 4
Užpildykite vol-au-vents įdaru. Į trečdalį atvėsusių gabalėlių dėkite po 1 arbatinį šaukštelį kreminio sūrio. Ant kiekvieno uždėkite po 1 arbatinį šaukštelį raudonųjų ikrų. Trečdalį volvanų pripildykite sūrio įdaru. Į kitus ruošinius užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą varškės įdaro ir ant viršaus užtepkite uogienės. Jei pageidaujate, įdarytus volovėnus galima 15 minučių kepti orkaitėje (180 laipsnių Celsijaus temperatūroje).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos