Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis

Akmens anglimi virtas aštuonkojis - tai patiekalas, kuris žadina apetitą jau vien dėl savo pavadinimo. Matyt, šis nuo seno naudojamas maisto gaminimo būdas šiuos pojūčius įrašė į žmogaus pasąmonę. Pagal šį receptą aštuonkojai pirmiausia marinuojami gausioje kompozicijoje, kurią sudaro svogūnai, česnakai, raudonasis sausas vynas, sojų padažas, aštrūs prieskoniai. Ir jau tai suteikia garantiją, kad gautas patiekalas bus populiariausių patiekalų sąrašo lyderis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Rankomis suplėšykite bazilikų lapelius. Supilkite vyną ir sojų padažą į dubenį. Sudėkite svogūną, česnaką, gvazdikėlius ir bazilikus. Į marinatą sudėkite aštuonkojį, išmaišykite, uždenkite ir palikite kurį laiką marinuotis.

Žingsnis 2

Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis Žingsnis 2
Paruoškite anglis iki baltos spalvos. Išmeskite aštuonkojus į sietelį, marinatą išsaugokite. Dėkite aštuonkojį ant aliejumi pateptų grotelių ir kepkite virš žarijų 4-5 minutes, dažnai apšlakstydami marinatu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos