Arbatos sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Arbatos sausainiai

Kai tingite eiti į parduotuvę arba norite naminių sausainių, šis receptas tinka geriausiai. Ingredientų galima rasti kiekvienuose namuose.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
364 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Arbatos sausainiai Žingsnis 1
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi iki baltumo. Įdėkite suminkštintą sviestą ir dar kartą suplakite.

Žingsnis 2

Arbatos sausainiai Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su mielėmis, druska ir vanile. Supilkite į kiaušinių masę ir užminkykite tešlą. Dėkite ją į šaldytuvą valandai į maistinę plėvelę arba į maišelį.

Žingsnis 3

Arbatos sausainiai Žingsnis 3
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir iškočiokite 3-5 mm storio sluoksniu. Išpjaukite figūras, pasitelkdami fantaziją. Jei tešla iškočiojama plonai, sausainiai bus traškūs ir kieti.

Žingsnis 4

Kepkite 200 °C temperatūroje, kol kraštai paruduos, apie 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos