Publikavimo data: 2025-08-18
Arbatos sausainiai
Kai tingite eiti į parduotuvę arba norite naminių sausainių, šis receptas tinka geriausiai. Ingredientų galima rasti kiekvienuose namuose.
Žingsnis 1
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi iki baltumo. Įdėkite suminkštintą sviestą ir dar kartą suplakite.
Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su mielėmis, druska ir vanile. Supilkite į kiaušinių masę ir užminkykite tešlą. Dėkite ją į šaldytuvą valandai į maistinę plėvelę arba į maišelį.
Žingsnis 3
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir iškočiokite 3-5 mm storio sluoksniu. Išpjaukite figūras, pasitelkdami fantaziją. Jei tešla iškočiojama plonai, sausainiai bus traškūs ir kieti.
Žingsnis 4
Kepkite 200 °C temperatūroje, kol kraštai paruduos, apie 15-20 minučių.
Kategorijos