Publikavimo data: 2024-06-22
                Arbūzų marmelado griežinėliai
                                
                    Tai lengvas ir gaivus desertas su rūgštele. Jį greitai ir lengvai paruošti.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Supjaustykite arbūzo minkštimą gabalėliais, išimkite sėklas. Arbūzo minkštimą suplakite blenderiu.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Sudėkite agarą, cukrų ir citrinos sultis. Mišinį užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 5 minutes, retkarčiais perkoškite.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Supilkite mišinį į formą ir šiek tiek atvėsinkite. Įdėkite formą į šaldytuvą kelioms valandoms. Kai arbūzų marmeladas sukietės, supjaustykite jį mažais kubeliais.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos