Publikavimo data: 2024-06-23
Arbūzų salsa
Meksikietiška virtuvė tvirtai įsitvirtino mūsų gyvenime ir įgijo daugybę gerbėjų. Štai salsos padažas - ryškus, aštrus ir originalus užkandis, kaip ir to paties pavadinimo šokis. Tačiau kulinarinės adaptacijos dažnai lemia, kad sudėtyje atsiranda tokių komponentų, kurie, atrodytų, iš pirmo žvilgsnio nedera. Pavyzdžiui, daržovės ir vaisiai ar uogos. Tačiau būtent toks bus mūsų lengvai pagaminamas patiekalas, kuriame ryškiai išreikštas sodrus skonis.
Žingsnis 1
Pašalinkite uodegėlę ir sėklas iš paprikos vidaus. Papriką pirmiausia supjaustykite plonomis juostelėmis, o tada kubeliais.
Žingsnis 2
Pašalinkite žalią arbūzo pagrindą. Minkštimą supjaustykite kubeliais, stengdamiesi pašalinti visas sėklas. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį gabaliukais, proporcingais pipirui. Smulkiai supjaustykite žoleles. Sumaišykite visus susmulkintus ingredientus ir įpilkite pusės citrinos sulčių, pagal skonį įberkite druskos. Mišinį dvi valandas atšaldykite šaldytuve. Prieš patiekdami būtinai išmaišykite.
Kategorijos