Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrus mangų salsos padažas
Salsos padažas - aštraus skonio ir spalvos meksikietiškas užkandis, patiekiamas su antraisiais patiekalais. Į klasikinį receptą įeina raudonieji pomidorai ir aitriosios paprikos. Tačiau aštrų salsos padažą galite pasigaminti ir iš mangų. Norėdami tai padaryti, turėtumėte imti prinokusius, bet ne pernokusius vaisius. Parduotuvėje rinkitės egzempliorius lygia, aksomine odele. Spaudžiant vaisių, skylutė turėtų greitai išsiplėsti. Salsos padažui taip pat prireiks laimo sulčių, kurias, jei norite, galite pakeisti citrinos sultimis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite salsos ingredientus. Pašalinkite mango kauliukus ir nulupkite odelę. Supjaustykite raudonąjį svogūną, aitriąją papriką ir mangą mažais gabalėliais. Susmulkinkite mėtas ir petražoles. Iš pusės laimo išspauskite sultis.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį sudėkite mango, aitriosios paprikos ir svogūno gabalėlius, suberkite smulkintas žoleles, apšlakstykite laimo sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite.
Kategorijos