Aštrus mangų salsos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrus mangų salsos padažas

Salsos padažas - aštraus skonio ir spalvos meksikietiškas užkandis, patiekiamas su antraisiais patiekalais. Į klasikinį receptą įeina raudonieji pomidorai ir aitriosios paprikos. Tačiau aštrų salsos padažą galite pasigaminti ir iš mangų. Norėdami tai padaryti, turėtumėte imti prinokusius, bet ne pernokusius vaisius. Parduotuvėje rinkitės egzempliorius lygia, aksomine odele. Spaudžiant vaisių, skylutė turėtų greitai išsiplėsti. Salsos padažui taip pat prireiks laimo sulčių, kurias, jei norite, galite pakeisti citrinos sultimis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
56 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus mangų salsos padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite salsos ingredientus. Pašalinkite mango kauliukus ir nulupkite odelę. Supjaustykite raudonąjį svogūną, aitriąją papriką ir mangą mažais gabalėliais. Susmulkinkite mėtas ir petražoles. Iš pusės laimo išspauskite sultis.

Žingsnis 2

Aštrus mangų salsos padažas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį sudėkite mango, aitriosios paprikos ir svogūno gabalėlius, suberkite smulkintas žoleles, apšlakstykite laimo sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos