Aromatinga bandelė su bananais ir kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatinga bandelė su bananais ir kondensuotu pienu

Bananus kepiniams kepti nuo seno naudoja viso pasaulio konditeriai. Jų galima dėti į tešlą arba naudoti kaip įdarą, puikiai derantį su įvairiais vaisiais ar riešutais. Šis desertas tikrai pradžiugins jus savo nuostabiu skoniu ir aromatu.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga bandelė su bananais ir kondensuotu pienu Žingsnis 1
Supilkite kondensuotą pieną į dubenį, sudėkite ištirpintą sviestą ir kiaušinius. Viską gerai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu. Supilkite miltus ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite. Įsitikinkite, kad tešloje nėra gumuliukų.

Žingsnis 2

Aromatinga bandelė su bananais ir kondensuotu pienu Žingsnis 2
Nulupkite bananus, supjaustykite juos rutuliukais arba sutrinkite šakute ir sumaišykite su tešla, kad gautųsi vientisa masė. Į tešlą galima įmaišyti šiek tiek vanilės.

Žingsnis 3

Aromatinga bandelė su bananais ir kondensuotu pienu Žingsnis 3
Ištepkite formos dugną sviestu ir išdėliokite bananų apskritimus. Ant viršaus supilkite tešlą. Pašaukite kepti į 180 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paruoštas keksas turi atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos