Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga bandelė su bananais ir kondensuotu pienu
Bananus kepiniams kepti nuo seno naudoja viso pasaulio konditeriai. Jų galima dėti į tešlą arba naudoti kaip įdarą, puikiai derantį su įvairiais vaisiais ar riešutais. Šis desertas tikrai pradžiugins jus savo nuostabiu skoniu ir aromatu.
Žingsnis 1
Supilkite kondensuotą pieną į dubenį, sudėkite ištirpintą sviestą ir kiaušinius. Viską gerai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu. Supilkite miltus ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite. Įsitikinkite, kad tešloje nėra gumuliukų.
Žingsnis 2
Nulupkite bananus, supjaustykite juos rutuliukais arba sutrinkite šakute ir sumaišykite su tešla, kad gautųsi vientisa masė. Į tešlą galima įmaišyti šiek tiek vanilės.
Žingsnis 3
Ištepkite formos dugną sviestu ir išdėliokite bananų apskritimus. Ant viršaus supilkite tešlą. Pašaukite kepti į 180 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paruoštas keksas turi atvėsti.
Kategorijos