Aromatinga Belevskaja pastila pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatinga Belevskaja pastila

"Belev pastila" yra viena seniausių rusiškų pastilių veislių. Ją XIX a. Beleve, Tulos srityje, pradėjo gaminti pirklys Amvrosijus Prochorovas. "Įmonės paslaptis" yra ta, kad į receptą įeina kiaušinių baltymai, išplakti su cukrumi ir keptų obuolių minkštimu, ir tik Antonovka veislės. Tai suteikia gaminiui nepakartojamą skonį. Kitaip viskas yra kaip įprasta, ir bet kuris virėjas tokia pastile gali pradžiuginti savo šeimą, patiekti ją svečiams kaip skanėstą.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
213 kcal.
Angliavandeniai
56 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga Belevskaja pastila Žingsnis 1
Kepkite obuolius 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Nulupkite odelę. Minkštimą pertrinkite per sietelį, paskui per tankų sietelį.

Žingsnis 2

Aromatinga Belevskaja pastila Žingsnis 2
Plakite tyrę, kol ji taps balta ir padidės jos tūris. Suberkite cukrų ir plakite dar 15-20 minučių. Išplakite vištienos baltymus ir sumaišykite su išplakta tyre. Plakite kartu dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Aromatinga Belevskaja pastila Žingsnis 3
Paruoštą masę išdėliokite ant kepimo skardos. Iš pradžių džiovinkite 60-70 laipsnių temperatūros orkaitėje. Tada sumažinkite temperatūrą iki 40-50 laipsnių. Po 30 minučių supjaustykite zefyrą gabalėliais ir džiovinkite dar apie valandą. Tada apverskite ir baigkite džiovinti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos