Publikavimo data: 2024-05-25
Gintarinis abrikosų zefyras
Abrikosų zefyras yra skanus ir sveikas patiekalas. Tačiau ji gali būti naudojama arbatai ir desertams bet kuriuo metų laiku, taip pat kaip saldumynas vaikams. Paruošta iš natūralių produktų, ji bus nepamainomas skanėstas. Be to, jums nereikės sunkiai dirbti, viskas paprasta ir lengva, produktai nebrangūs ir prieinami.
Žingsnis 1
Abrikosus sumalkite mėsmale arba susmulkinkite blenderiu. Į tyrę suberkite cukrų ir tirštiklį ir išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies apie 60 minučių, kad mišinys šiek tiek išvirtų.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Ant jo supilkite virtus abrikosus. Perkelkite į orkaitę ir laikykite ją 6-7 valandas 80-85 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos