Gintarinis abrikosų zefyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gintarinis abrikosų zefyras

Abrikosų zefyras yra skanus ir sveikas patiekalas. Tačiau ji gali būti naudojama arbatai ir desertams bet kuriuo metų laiku, taip pat kaip saldumynas vaikams. Paruošta iš natūralių produktų, ji bus nepamainomas skanėstas. Be to, jums nereikės sunkiai dirbti, viskas paprasta ir lengva, produktai nebrangūs ir prieinami.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
135 kcal.
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Gintarinis abrikosų zefyras Žingsnis 1
Abrikosus sumalkite mėsmale arba susmulkinkite blenderiu. Į tyrę suberkite cukrų ir tirštiklį ir išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies apie 60 minučių, kad mišinys šiek tiek išvirtų.

Žingsnis 2

Gintarinis abrikosų zefyras Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Ant jo supilkite virtus abrikosus. Perkelkite į orkaitę ir laikykite ją 6-7 valandas 80-85 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, aviečių sezonas, zefyras, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos