Publikavimo data: 2024-05-25
Atogrąžų zefyras su medumi
Ši pastilė pagaminta iš tropinių vaisių, tokių kaip mangai ir bananai, todėl iškart nukelia į tropikus, kur šilta, saulėta, kvepia vaisiais ir gėlėmis. Šios rūšies zefyras gaminamas be cukraus, todėl jame yra tik sveikų angliavandenių. Būtent to visada siekia šiuolaikiniai virėjai. Pradžiuginkite savo artimuosius tokiu sveiku ir natūraliu patiekalu.
Žingsnis 1
Nulupkite ir sutrinkite mangą bei banano minkštimą naudodami virtuvės įrankius. Sudėkite į juos medų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į kepimo skardą, išklotą pergamentu, sudėkite košę su medumi. Įjunkite iki 70 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kurį laiką palaikykite, kol zefyras sukietės.
Kategorijos