Atogrąžų zefyras su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Atogrąžų zefyras su medumi

Ši pastilė pagaminta iš tropinių vaisių, tokių kaip mangai ir bananai, todėl iškart nukelia į tropikus, kur šilta, saulėta, kvepia vaisiais ir gėlėmis. Šios rūšies zefyras gaminamas be cukraus, todėl jame yra tik sveikų angliavandenių. Būtent to visada siekia šiuolaikiniai virėjai. Pradžiuginkite savo artimuosius tokiu sveiku ir natūraliu patiekalu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atogrąžų zefyras su medumi Žingsnis 1
Nulupkite ir sutrinkite mangą bei banano minkštimą naudodami virtuvės įrankius. Sudėkite į juos medų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Atogrąžų zefyras su medumi Žingsnis 2
Į kepimo skardą, išklotą pergamentu, sudėkite košę su medumi. Įjunkite iki 70 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kurį laiką palaikykite, kol zefyras sukietės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos