Gintarinis kriaušių zefyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gintarinis kriaušių zefyras

Savo rankomis pagamintas saldus desertas tikrai patiks vaikams. Jam pagaminti reikia labai nedaug ingredientų ir šiek tiek kantrybės. Šis skanėstas bet kuriuo atveju išeis skanus, jo sugadinti ar padaryti ką nors ne taip nepavyks.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
176 kcal.
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gintarinis kriaušių zefyras Žingsnis 1
Kriaušes sumalkite mėsmale arba susmulkinkite blenderiu. Dėkite ant silpnos ugnies ir virkite apie 1-1,5 valandos. Po 40 minučių suberkite cukrų, viską išmaišykite ir toliau virkite. Kai tyrė šiek tiek sutirštės ir pasikeis skysčio spalva, nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Gintarinis kriaušių zefyras Žingsnis 2
Ant kepimo skardos dėkite kepimo popieriaus. Ant kepimo popieriaus plonu, ne didesniu kaip 0,5 cm sluoksniu užtepkite bulvių košės. Dėkite į įkaitintą 90C orkaitę, priklausomai nuo jūsų orkaitės, kuriam laikui. Gali prireikti nuo 40 minučių iki 6 valandų. Jei turite elektrinę orkaitę, galite naudoti konvekcijos režimą. Jei turite dujinę orkaitę, galite šiek tiek praverti dureles, kad oras cirkuliuotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos