Publikavimo data: 2024-05-01
Naminis obuolių zefyras
Naminis zefyras yra sveikas ir neįprastas desertas. Pastiles galima gaminti iš įvairių vaisių ar uogų. Siūlome tradicinį naminio obuolių zefyro receptą. Jį lengva pasigaminti namuose, jis ilgai išsilaiko ir patiks vaikams.
Žingsnis 1
Nuluptus obuolius sumaišykite su prieskoniais ir saldikliais.
Žingsnis 2
Mikrobangų krosnelėje didžiausiu galingumu kepkite obuolius, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Virtus obuolius perkelkite į maišytuvą ir plakite, kol jie taps tyre.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir tolygiai paskleiskite obuolių masę. Pašilę pašaukite į iki 70 °C įkaitintą orkaitę 8-12 valandų. Orkaitę kartkartėmis galima trumpam išvėdinti.
Žingsnis 5
Kai iškeptas zefyras atvės, atskirkite jį nuo pergamento ir susukite į ritinėlius.
Kategorijos